Loading...

Stage Smartfanpage

//Stage Smartfanpage
Stage Smartfanpage 2017-06-16T19:39:50+00:00

Project Description

Waarom Smartfanpage

Omdat ik twee keer een stage traject zal gaan lopen wilde ik graag de eerste keer bij een klein bedrijf, en de tweede keer bij een groot bedrijf terecht komen. Dus ben ik op zoek gegaan naar een klein bedrijf wat bij mij past, en waar ik de mogelijkheid kreeg om een stage opdracht te doen in de richting UX. Smartfanpage bestaat uit een team van 7 personen inclusief de eigenaar. Een aantal van deze medewerkers zijn nog jong en er hangt een informele maar productieve sfeer.

Stage Opdracht

Probleemstelling

Op dit moment heeft 80% van de nieuwe gebruikers van smartfanpage begeleiding nodig via skype of afspraak. Het doel van smartfanpage is om de drempel zo laag mogelijk te maken om klant te worden, zonder tussenkomst van een medewerker van smartfanpage. Concurerende aanbieders van geautomatiseerde marketing software uit andere landen worden steeds bekender in nederland. Smartfanpage wil nu starten om de concurrentie voor te blijven.

Stage Opdracht

Binnen het tijdsbestek van de stageperiode (5 maanden) wil ik inzicht krijgen in het online traject waardoor en wanneer bezoekers klant worden. Aan de hand van dit bezoekers- en klanttraject – waarbij het doel is om 20% verbetering te scoren van bezoekers die nu nog begeleiding nodig hebben – en daarvoor dus de uiteindelijke conclusies voor design aanpassingen op te stellen, verwerken, testen en te verwerken in de huidige smartfanpage website.